fbpx Kawa Drammen | Restaurant

Velkommen til Kawa Restaurant!

Vi kaller det en smaksrik og krydret atmosfære med den beste musikken – en lidenskapelig sammensetting av de mest minneverdige rettene fra våre reiser gjennom Østens og verdens smakfulle- og fargerike kjøkken, med en moderne og personlig vri vi ønsker å dele med dere.

 

På vår meny er det mye å velge mellom både for den som er glad i kjøtt, og for veganeren – et flørtende møte med Asia’s mattradisjoner og internasjonale godbiter – litt trygt og litt nytt, noe kjent og mye spennende.

 

Mat nytes som kjent best med godt drikke. Vår vinekspert Toralf Bølgen har satt sammen et spennende vinkart med både tradisjonelle og nye smaker og vi har et av byens største utvalg på glass. Våre bartendere har satt sammen en cocktailmeny et bredt utvalg av smaker.

 

Kawa er også det perfekte stedet for deg som vil ha en helaften. For når matserveringen er over, glir vi sakte, men sikkert over til nattliv.

 

Våre kokker velger sine råvarer med omhu. Vi bryr oss om hvilke råvarer som kommer inn vår dør og serverer derfor kun bærekraftig fisk og norskprodusert kylling og storfe.

 

I nyoppussede og hyggelige lokaler, med byens fineste og mest solrike uteservering garanterer vi et miljø du vil trives i hele året!

 

Velkommen til Kawa restaurant!